keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pitkä kuuma kesäJokaisen muistissa on viime kesän ihanan kuumat päivät.. Niitä olen todellakin kaivannut näinä hyytävän kylminä päivinä.. Varsinkin aurinkoiset päivät ovat saaneet ajatukset tulevaan kesään... Toivottavasti saisimme taas nauttian ihanan kuumista päivistä... ainakin itse toivon niin.
En ole auringon palvojia, mutta nautin todella paljon lämmöstä... kunhan ei aina tarvitse palella..

Viime kesänä juuri kesäloman alkaessa päivä oli hiostavan kuuma. Sain inspiraation, että nyt pitää korun olla mahdollisimman keveä ja suklaan ruskea. Ajattelin ja kuvittelin, että sellainen voisi näyttää ihan kivalta valkoisella paidalla. Tein yksinkertaisen korun eebenpuuhelmistä ja väliin Preciosan kristallihelmiä. Löysin vielä muutamia mustia korallihiukkasia... Se oli sitten siinä... Pitänee tunnustaa, että taisin loppujen lopuksi tehdä tuon korun kolmeen kertaan.. :D Koskaan eivät isot eebenlaatat olleet oikealla kohdalla ja muistaakseni alkuperäisessä versiossa oli kolikoita enemmän.

Korusta tuli viime kesän lempparikoru ja vielä tänä talvenakin olen sitä pitänyt villaneuleiden kanssa... Monta kertaa se on tuonut mieleeni viime kesän .. pitkän kuuman kesän.
Olen varmaan tuhrinut tuota korua hiuslakallakin, mikä on anteeksiantamatonta ja joudun sen varmaan tekemään vielä uudelleen ensi kesäksi.....