lauantai 19. helmikuuta 2011

Uudet tuulet ja uusi blogipohja

Lämpimästi tervetuloa uuteen blogiini..
Ja yllätys yllätys olen perustanut tämän blogin jo joulukuussa 2007, yli 3 vuotta sitten. Mutta se on ollut piilossa, salassa.

On aika jättää taakse vanha rakas Vuodatuksen blogini - Helmiliinan aarteet. Se säilyköön taustalla ja muistona... Uusia kirjoituksia en enää sinne laita. Vanhoja postauksia kopioin jonkinverran tänne blogspottiin, mutta en tietenkään kaikkia. Kuvat näyttävät ainakin tulleen hurjan isoina ja rajauksetkin outoja.

Syynä minullakin, samoin kuin toisillakin "paenneilla", inhottavat mainokset.
Mutta aikansa kutakin..

Nyt on mielenkiintoista kehitellä tätä uutta.. ehkä tästä tulee toisenlainen, toivottavasti.

Tämän blogin sisältönä olkoon kaikenlainen väkertäminen ja yleensä kauniit asiat.. Kuvia koruista, ja tietenkin helmistä .. ja uusimmasta ihastuksestani "kuvakortit". Ehkä se on jonkin sortin digiskräppäämistä. Alan asiantuntijat pitänevät niitä varmasti kovin alkeellisina, mutta ehkä vähitellen opin jotain..

Ketä tänne sitten eksyyksin.. tiedoksenne, että tärkeä osa elämääni on Helmiliina- helmikauppa.

Tästä 15.1.2011 päivän kortista alkoi tällaisten kuvien askartelu..

1 kommentti:

anna kirjoitti...

kaunis uusi blogi <3 onnea sille. pistetäänkin heti seurantaan, kun tuota vanhempaakin blogia seurailin. ja ihan varmasti voit kutsua digiskräppäilyksi :) pitäisiköhän itsekin skräpätä diginä noista laatikoiden aarteista.. vähän erilaista näkökulmaa :)