lauantai 19. helmikuuta 201131.08.2008 - 06:29
Ilmoittauduin keväällä Helsingin Wanhan Sataman Kädentaidon, Lahja ja Sisustus -messuille. Ajankohta on jo todella lähellä.. Nehän ovat ensi viikonvaihteessa 6. - 7.9.
Voitte kuvitella, että tämä viikko on hurjan kiireinen. Onneksi on vielä muutama päivä tehdä vielä jotain.. Silti alkaa tulla pikkuinen stressi, mutta sen voittaa onneksi iloinen odotus ihanista päivistä.

Helmikauppa on ensi viikon hieman hiljainen .. ainakin minun puoleltani.. Tilaukset hoidan, mutta uusia helmiä en varmaan ennätä kuvata ja lisätä puotiin. Kaikkea ihanata on tulossa..
Otan osan helmistä mukaani Wanhaan Satamaan.. Tietenkin.. Miten minä voisin niistä olla pari päivää erossa.. ;)

Sitten koruihin.. Sain toivomuksen rannekorusta, jossa olisi hopeaa ja vuorikristallia.. Jotain yksinkertaista ja kaunista. Tein kaksi rannekorua, joissa ei muuta eroa kuin hieman erilaiset riipukset lukon yhteydessä.. Toisessa viistehiotut ruusukvartsit ja toisessa ruusukvartsi ja hopeinen sydän. Hopeaketju on itse punomaani piina-ketjua 1 mm hopealangasta.
Tämä rannekoru on myös kiitos kaikesta..
Olet auttanut minua paljon unelmassani..

Drean
Solmittu helminauha, jonka solmin matkalla. Sinertävän sävyisiä makeanveden helmiä. Hopeinen lukko, jossa riipuksena upea rutiilikvartsi.

Erica


Toivon, että tulisitte käymään Wanhassa Satamassa. Siellä on myynnissä paljon todella kaunista - suomalaisia taidokkaasti tehtyjä käsityötuotteita, esimerkiksi Sininen Huoneen kauniit kirjat, kortit, taulut ym.
Tervetuloa!Helmiliina Wanha Satama 6. - 7.9.2008
E110


25.08.2008 - 22:37
Edelliset kirjoitukset tein lomamatkalla jossain Saksan tai Itävallan "autobahnalla". Nyt ne kaikki ovat haikeita muistoja. Mukavia hetkiä siellä sun täällä. Ehkä joskus voisi palata takaisin.. Ainakin kauneimmat muistot ovat Itävallasta. Kaunis ja puhdas maa.. Upeita vuoria, joiden rinteillä ja notkoissa kyliä, pikku kaupunkia. Kumpuilevilla rinteillä omena- ja viinitarhoja..

Matkaseurana olivat myös helmet. Niinpä - tottakai! Tiesin, että kaipaisin niitä ja sopivia luppohetkiä varmaan tulisi.. Aamuvirkkuna minulla oli ainakin rauhaiset aamuhetket..
Muutaman helminauhan sain solmittua. Osa on vielä kuvaamatta ja osa vielä ilman lukkojakin.
Minulta toivottiin helminauhaa persikan sävyisistä hieman isommista helmistä, joten..

Ruusujen kauneimpiin kuuluu punertavan keltainen Peace..

Peace


Matkakorvakoruina Keijukaiset .. ruusukvartsia ja hopeaa..Lopuksi vielä korvakorut makeanveden helmistä.. Näitä on jopa vähän noloa esitellä.. ei ainakaan voi taidoilla retostella.. ;) .. Voin vain todeta, että kauniit isot helmet..Ihanan helmeilevää viikkoa kaikille!

20.08.2008 - 16:22
Ostin viime vuonna Magsilta huikaisevan ihanan pullean ovaalin muotoisen obsidiaanihelmen. En ole tohtinut sitä käyttää, vaan olen antanut sen uinua helmilaatikossa. Silloin tällöin olen tosin tarkistanut, että onhan se vielä siellä..
Ihastuin tuohon kiveen silloin todella paljon.. Kaunis tumma kivi, jossa hieman vihertävää kajoa...Ostin itse lisää obsidiaanikiveä ja uskaltauduin viimein tekemään korun isosta aarteestani.

Kaulakorussa obsidiaanien lisäksi hieman onyksia ja hopeisia välihelmiä. Lukko on myös hopeaa.

Korujen nimistä taisin joskus aikaisemmin kertoa jotain .. Toiset on helppo nimetä ja toisia nimiä tulee haettua milloin mistäkin kissojen ja koirien kanssa - saduista, kartoista jne. Tämä oli minusta ilmiselvä koru leijonalle. Nythän on elokuu ja leijonat viettävät synttäreitään. Samaan poppoon kuulun minäkin.. ;)
Nimi vielä saksaksi, kun sitä on tässä tullut tavailtua. Joten ..

Löwe


Oikein ihanaa loppuviikkoa teille!
Ja leijonille synttärionnittelut.. ;)


17.08.2008 - 18:05
Elokuu on jo puolivälissä..
Silti lämpöisiä päiviä..
Silti kirkkaita aamuja..

Elokuun tunnelmia sai aistia kotimaata etelämpänäkin..
Aamu-usvaa.. Nouseva aurinko vuorten takaa..
Edellisen Yön kuningatar -kaulakorun jälkeen aamu koittaa..
Pehmeästi ja hiljaa..

Silkkilankaan solmittu helminauha makeanveden helmistä.. Hopealukon riipuksena viistehiottu vuorikristallikolikko..
Aamun sarastaessa


Helminauhojen solmiminen on minulle varmaan kaikkein mieluisinta.. Viime päivinä niitä on syntynyt muutamia - aamun rauhaisina hetkinä. Laitan niitä ehkä esille myöhemmin.. Katsotaan jos saan niistä kelvollisia valokuvia.
Tässä kohtaa voisin varmaankin kertoa, että voin solmia helminauhan myös tilauksesta juuri sinulle sopivista helmistä. Erilaisia ihania, hurmaavia makeanveden helmiä löytyy maailmalta paljon -- vain taivas kattona.. niinhän sanotaan.. Helminauha makeanveden helmistä vai kenties suolasen meren helmistä.. Hui!

Lämpimät kiitokset edellisen postauksen kommenteista.. Kiitos!
Kaikille "koruilijoille" terveiset.. Swarovskin iso kristallimyymälä katsastettu.. Melkein pyörtymättä selvisin sieltä.. melkein.. Uskomattoman upeita taideteoksia.. ja uskomattoman kalliita.. ;) Mitähän vielä .. Ai niin -- niitä tummia barokkihelmiä, joita oli Yön kuningattaren helminauhassa -- niitä on tulossa lisää..

Lämpimät elokuun terveiset ...


12.08.2008 - 16:39
Elokuun vahvoja värisävyjä löytyy jo luonnosta.. värejä ja vahvoja tuoksuja.
Tein tämän kaulakorun ja rannekorun ennen lomamatkaamme.. Edellisten vaaleiden helminauhojen jälkeen piti saada hypistellä hieman tummempia värejä.. Tällainen siitä sitten tuli.. Kaulakoru ja rannekoru, joissa savukvartsia, karneolia ja rutiloitua kvartsia.. Lukot ja välihelmet hopeaa..

Nämä tekstit kirjoitin Saksan autobahnalla, matkalla kohti Garmisch Partenkirscheniä.. kaatosateessa.. Toivottavasti aurinko paistaa suloisesti määränpäässä, jos ei niin .. matkamme jatkuu.. ? Tarkoitukseni ei ole tehdä mitään matkaraporttia, joten ei tästä sen enempää..
Kerron kuitenkin vielä, että kuvittelin selviytyväni englannin kielellä tästä reissusta. Osaahan sitä nykypäivänä jo melkein jokainen?.. Juu .. ei se sitten ihan niin mennyt. On ollut pakko kaivella saksan sanoja muistilokeroista. Osan ymmärtää ja loput arvaa.. ;) Voi-voi .. miksi olen antanut tuon kielen unohtua..

Kaulakorun nimeksi tuli tässä kohtaa Liebling ..
Pikkutyttö on keikistellyt ja saanut tädit hymyilemään.. suss, liebling.. und so weiter..

Liebling

Kiitos edelliskertaisista ihanista viesteistä..
Kiitos, Anu, Anut ja kumppanit.. Anulla vielä juhlahetki edessä.. :)
07.08.2008 - 23:09
Sain keväällä kirjeen eräältä helmiystävältämme.. Hän kertoi tulevasta elämänsä tärkeimmästä juhlapäivästä - omasta hääpäivästään..

Sain kuvan kauniista hääpuvusta ja toivomuksen että auttaisin häntä hääkorun kanssa. Tämä helmiystävämme Kultta ja Kimallet -blogin Anu pyysi minulta korua.. Hän, jolla itsellään aivan uskomattoman upeita koruja.. Tämä oli minulle suuri kunnia ja ilo.. Kiitos.

Solmin sinulle helminauhan keshihelmistä, niistä kaikkein kauneimmista.. Silkkilankaan punoin.
Helmi helmeltä toivon teille onnen vuosia, rakkautta ja iloa.
Anu, olkaa onnellisia, rakastaa toisinne ja antakaa anteeksi..

Anulle hääpäivänä ..

Ikuisesti SinunRakkaus on pitkämielinen. Rakkaus on lempeä.
Rakkaus ei kadehdi. Rakkaus ei kerskaa. Rakkaus ei pöyhkeile.
Rakkaus ei käyttäydy sopimattomasti. Rakkaus ei etsi omaansa.
Rakkaus ei katkeroidu. Rakkaus ei muistele kärsimäänsä pahaa.
Rakkaus ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa.
Kaikki se peittää. Kaikki se uskoo. Kaikki se toivoo. Kaikki se kärsii.
Niin pysyvät nyt Usko, Toivo ja Rakkaus, nämä kolme ;
mutta suurin niistä on Rakkaus.

1 kirje korinttilaisille 13:4-8


Ei kommentteja: